De praktijk

Centraal gelegen in hartje Pelt

Onze tandartspraktijk is uitstekend bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Het nabijgelegen station is op loopafstand. Voor het gemak zijn er fietsenrekken, parkeerplaatsen en laadpalen aan de linkerkant van het gebouw beschikbaar.

Uitgerust op maat van de patiënt

In onze tandartspraktijk zijn de kabinetten voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen. Om patiënten met angst tegemoet te komen, hebben we televisieschermen geïnstalleerd, zodat er tijdens de behandeling afleiding aanwezig is. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor een comfortabele en ontspannen ervaring tijdens het tandheelkundig bezoek.

Ingericht met een kijk op de toekomst

Onze praktijk beschikt over meerdere kabinetten om in de toekomst een uitgebreid scala aan multidisciplinaire zorg te kunnen bieden aan al onze patiënten. Deze kabinetten stellen ons in staat om verschillende specialisaties en disciplines te integreren, waardoor we een volledige en geïntegreerde benadering van tandheelkundige zorg kunnen realiseren voor iedere individuele patiënt die wij behandelen.

Wij zijn een gedeconventioneerde tandartsenpraktijk. Dit betekent dat we geen tarieven hanteren die gebaseerd zijn op de richtlijnen van de mutualiteit. Als u hier vragen over heeft, mag u dit altijd bespreken met de tandarts.

Maak tijdig een afspraak

Enkel voor patiënten Patiënt worden
© Tandartspraktijk Ridere
Website ontwikkeld door Dries®